Aradığınız her şey bu sitede! Göz atın!

Çin Yeni Yılı ( Yeni Transformice Etkinliği )

ÇİN YENİ YILI

Güneşin doğduğu gizemli topraklarda, dev ve güzel ama bir o kadar da tehlikeli bir yaratık tarafından korunan bir fare kabilesi yaşarmış. Bu ejderhanın hikayesi (bazılarınız hatırlayabilir) sizi çok şaşırtacak.
Uzun, uzun zaman önce, ejderha daha küçük çelimsiz bir sürüngenken, sevimli bir fareye aşık olmuş ama aşkları yasakmış. Yılanlar genelde farelerin hayatlarını kurtarmak yerine onları yemeyi tercih eder ve yılanın hemcinsleri bu birlikteliği kabul etmemiş. Ejderha buna aldırış etmemiş ve sevgilisini korumak için bütün tehlikelere göğüs germiş.
Elisah, bu hikayeden etkilenerek, güçlerinden küçük bir parçayı yılana vermeye karar vermiş. Şamana dönüşebilen farelerin aksine, bu yılan bütün bu yetenekleri değil, sadece ihtiyacı olanı almış: Artık devasa ve güçlüymüş, kabilesini ve yeni ailesini kaçmış olduğu hemcinslerinin misillemelerinden koruyabiliyormuş. Yılandan ejderhaya ve fareden şamana olan dönüşümleri kutlamak ve Elisah’ya teşekkür etmek için her yıl fareler koruyucularına tırmanıyor. Acaba ne kadar yükselebileceksiniz?

(ALINTIDIR)
Previous
Next Post »

2 yorum

Click here for yorum
16 Şubat 2017 08:45 ×

yararlı konu tebrikler. Transformice yardım siteleri, Transformice rehberi , Transformice , Transformice 2 , Transformice Oyna, Transformice Sitesi , Transformice Nedir , Transformice Etkinklikleri , Transformice Çilek Hilesi , Transformice Bedava Peynir , DropForMC , Dropformice , Transformice Sunucusu , Transformice Fly Hack , Transformice Tigrounette Kimdir , Transformice Sukelaci Kimdir , Transformice 3 , Transformice Videoları , Transformice Hile Sitesi , Transformice PvP Serverler , Transformice Oyunları , Transformice Yardım , Transformice S.S.S , Transformice Events , Transformice Çizimleri

Balas
avatar
admin
10 Ocak 2022 13:18 ×

Transformice2.com bir transformice oyunudur. transformice, transformice 2, transformice pvp transformice hile gerek kalmadan çilek hilesi ve peynir hilesini araştırmadan. Ücretsiz peynir ve çileğe sahip olun...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment