Aradığınız her şey bu sitede! Göz atın!

TRANSFORMİCE EĞİTİM! TÜRKÇE EĞİTİM BİLGİLERİ BU SİTEDE!

TRANSFORMİCE EĞİTİMİ
(TÜRKÇE)

Evet, transformice sitemizdeki tutorials ingilizce, ve türkçeleştirme yapılmamış! Bunu biz sitemizde bulunduruyoruz!

Evet arkadaşlar, konuya geçelim!

FARE AMACI:

Küçük farelerin tek bir amacı var. Peyniri alıp deliğe götürmek puan toplayarak güçlü bir şaman olma hedefi!

NASIL OYNANIR?

W,A,S,D tuşlarını kullanarak veya klavyemizin sağ tarafındaki okları kullanarak oynayabiliriz!

Uçmak için üst ok tuşuna veya W tuşuna basın.


ZEMİNLER:

    

AHŞAP ZEMİN-ÇİMEN-TOPRAK-KAR-TAŞ ZEMİN

Ahşap zemin oyunun temel zemini. Çim, toprak, kar ve taş zeminler ahşap zemin ile benzer özelliklere sahiptir ancak farklı bir görünüme sahiptir; Amaçları dekoratif zemin olmasıdır.


ÇİKOLATA ZEMİN

Bu zemin, ahşap, çim, toprak, kar ve taş zeminden daha fazla sürtünme özelliğine sahiptir. Fareler bu toprağa kolayca kavrar ve tırmanabilir.


KUM ZEMİN

Bu zemin, ahşap, çim, toprak ve taş zeminlere göre daha az sürtünmeye sahiptir. Farelerin bu yere tutunması ve tırmanması daha zordur.


BUZ ZEMİN

Bu zemin, ahşap, çim, toprak, kar ve taş zeminden daha az sürtünme özelliğine sahiptir. Fareler bu yere tutunamaz ve tırmanamazlar.


TRAMBOLİN ZEMİN

Kolaylıkla zıplanılabilen bir zemin.


LAV ZEMİN

Lava dokunursan sıçrama oranını çok yüksek bir seviyeye taşımamak için atlama yaparsın. Aksi halde, ölüm bekleyin.


SU

Sırtlarındaki peynirli zavallı fareler bir taş gibi batar, peynirsiz olan fareler bu zemin yüzeyinde yüzebilirler!


BULUT

Bu zemin gerçekten özel! Fareler geçebilir ancak şaman eşyaları konulamaz.

ŞAMANLIK:

"Sen bir şamansın, diğer farelerin peynir ulaşmasına yardım et!"

Şaman, diğer farelerin hepsini peynirle yönlendiren fare ve daha sonra menü aracılığıyla yumurtlayabileceği birçok nesne sayesinde delik açar. Farklı özelliklere sahip çeşitli çapalar sayesinde bu nesneleri birbirine bağlayabilirler. Bu şekilde, üzerinde çalıştırabilecekleri güvenli yapılar inşa edebilirler.

Şamanın en önemli rolü vardır ve oyuncular tamamen onlara güvenirler. Peynir arayışınız genellikle vazgeçilmezdir.

Şamanlar nasıl kendini kontrol edebilir?

Seçmek için sağ alt taraftaki listeden bir öğeyi tıklayın. Seçtiğiniz öğeyi toplamak için tekrar koymak istediğiniz yeri tıklayın ve basılı tutun.

Öğelerin çoğunun şamanın yakınında çağırılması gerekir. Bu durumda, farenizin etrafında mavi bir daire göreceksiniz: bir öğeyi nerede spawn edebileceğinizi gösterir. Yumurtlamadan önce nesneyi döndürmek için kaydırma tekerleğini veya Z / Ctrl tuşlarını kullanın; X veya Shift tuşunu başka bir şekilde döndürmek için de kullanabilirsiniz. Bu çevrenin dışında herhangi bir öğeyi toplamaya çalışmayın, kırmızıya dönüşür ve onu çağıramazsınız.

 

Şaman Eşyaları

 Ok: Ok, fareleri yönlendirmenize izin verir ve nereye gideceklerini gösterir.
Ruh: Ruh, harita üzerinde herhangi bir yere fırlatılabilen küçük bir patlama. Esas olarak kısa mesafeli fareleri itmek için kullanılır.
 Balon: Balon, başka bir nesne ile temas edinceye kadar yüzen bir nesne.
 Rune: Oluştuğunda rün, haritayı başka bir cisimle temas edene kadar okla aynı çizgiler boyunca geçecektir. Bu durumda, itecektir. Rünler şamanın dileklerine uygun olarak itmek için başka herhangi bir cisimle bağlanabilirler.
 Küçük kutu / Büyük kutu: Fareler onlara tırmanabilir.
 Örs: Örs gerçekten ağır bir üründür, çoğunlukla hareket etmelerini önlemek için diğer maddeleri tartmak için kullanılır. Ağırlığı nedeniyle farelerin hareket etmesi zor.
 Küçük kalas / Büyük kalas: Fareler tahtaya tırmanabilir. Tahta plakalar esas olarak farelerin peynir elde etmesine izin vermek için köprüler ve diğer bazı yapılar inşa etmek için kullanılır.
 Top: Zıplayan basit bir top.
 Gülle: Gülleler aynı özelliklerini örslerle paylaşıyor, tek fark hareketlerindendir. Toplar ok yönünde vurulur ve engellenmiş bir öğeyle temas edene kadar durmaz.
Sihir: Sihirbaz, bekleme süresi olmadan doğrudan üretilir ve imlecinizle çizdiğiniz küçük mavi bloklardan oluşur. Bu bloklar 10 saniye sonra kaybolur ve fareler üzerinde yürürler. Sihirbaz sadece birkaç harita için mevcuttur.
 Portallar: Portallar, farelerin birinden diğerine teleport yapmasına izin veren iki öğedir. Fareler her iki portaldan da içeri girip çıkabilir.

Çapalar:

Çapalar, şamanın birkaç yumurtadan çıkarılan nesneleri bağlamasına izin verir. Bu çapalarından birini oluşturmanın tek yolu, bir öğeyi seçtikten ve çağırmadan önce C, V, B, N veya J tuşlarına basmaktır. Bu tuşları birkaç kez basarsanız, ürün üzerindeki çapanın konumunu seçebilirsiniz!

4 farklı çapa tipi vardır ve bunların her biri kendi özel kullanım alanlarına sahiptir:

 - C - Sarı Çıpa - Bu çapanın başka bir parçaya takılması ve bu parçanın döndürülmemesine neden olması gerekir. Esas olarak köprüler ve birkaç bina inşa etmek için kullanılır.
 - B - Kırmızı Çapa - Bu çapa doğrudan haritaya veya başka herhangi bir parçaya eklenebilir, ancak yalnızca bir tahta ile seçilebilir. Öğeler tek bir kırmızı çapayla sınırlıdır ve kırmızı çapa sahip herhangi bir parçaya eklenemez. Temel işlevi döndürmektir ve hepsi bu kadar değil! Kırmızı çapa, başka güzel bir işleve sahiptir: hareket etmelerini önlemek için dinamik bir öğeye yerleştirilebilirler!
 - V - Mavi Çıpa - Bu çapanın başka bir öğeye bağlanması gerekir. Eşyayı menteşelendirir.
  - N ve J - Mavi Motorlu Çapalar - Bu çapalar bir başka parçaya takılacaktır. Aynı özellikleri mavi çapayla paylaşıyorlar ancak fark motorları sayesinde otomatik olarak dönebilecekleri gerçeğidir.


GÖRÜNMEZ EŞYALAR

Bir hayalet parça, şeffaflığı ve mavi gölgesi sayesinde kolayca tanınabilir. Bu öğeler bulut alanı gibi çalışır: fareler bunlardan geçebilir ancak öğeler bunlardan geçemez. Her madde bir hayalet madde haline gelebilir (ruh, portallar ve sihirbaz hariç). Bir öğeyi hayalet yapmak için, menüden seçtikten sonra boşluk çubuğuna basın.


ZORLU ŞAMAN TÜRLERİ

Artık bir "profesyonel" konumdasın yani 1.000'den fazla fareyi kurtardın demektir! Şaman hakkında herşeyi biliyorsun ve kesinlikle yeni zorluklar arıyorsun! Sabit Mod sizin için yapıldı!

Menünün yanındaki tüye tıklayın ve "Şaman sabit modunu kullan" ı seçin. Hemen farkedeceğiniz ilk şey yeni şaman cildiniz! Dövme makinenizin rengi altın, ancak şu anda aynı pencereden de değiştirebileceksiniz.

  

Ancak bu sadece özellikleri değildir. Sert modlu şamanlar artık herhangi bir ruh çağıramaz veya herhangi bir kırmızı çapa kullanamaz! Yine de onlara yardım etmek için bir totem oluşturabilirler. Sizinkini yaratmak için "Toteminizi Düzenle" yi tıklayın!

Bir totem, her harita için bir kez çağırılabilen önceden yapılmış bir yapıdır. Bu bina herhangi bir şey olabilir: bu "fare totem" gibi dekoratif olabilir veya bu köprü gibi daha kullanışlı olabilir. Bir kez toteminizi kurtardınız ve şaman olduğunuzda, bu simge sayesinde totemünüzü geliştirebilirsiniz.


Cheese DİĞER BİLGİLER Cheese

I. Farklı odalar

Üç farklı oda tipi vardır:

Fareniz her zaman halka açık bir odada teşhir edilecek, 1 numaralı odadan sayılacağı ve sonsuza doğru eğiliminde oldukları için (bunlar oda oynamakta olan farelerin sayısıyla uyum sağladığı için) kolayca tanınabilirler. Genel odalar vanilya haritalarını oynatır (haritalar Tigrounette tarafından oluşturulmuş ve 0'dan 137'ye numaralandırılmıştır) ve oyuncular tarafından harita editörü kullanılarak yaratılan haritalar.
Vanilya odaları vanilya haritasını oynar (haritalar Tigrounette tarafından oluşturulmuş ve 0'dan 137'ye numaralandırılmıştır). "Vanilla" kelimesini içeren her odanın adı otomatik olarak bir vanilyalı oda olacak.
Oyuna alışkın fareler ve çeşitli karmaşık teknikler öğrenen fareler için, ayrıca önyükleme kabin odaları da var! Bu odalarda şaman yoktur ve karmaşık ama yine de tek başına tamamlanmış haritalar! Her dönüş 6 dakika sürer ve eğer ölürlerse fareler her 15 saniyede bir yanıp söner. İstatistikler, önyükleme kampında odalarda sayılmaz.

KOMUTLAR

/room odaadı/sala odaadı/salon odaadı ve /kamer odaadı
Bu komutlar ile istediğiniz normal odaya gidebilirsiniz. Eğer normal bir odada değilseniz sadece bu komutlardan birisini kullanarak rastgele bir odaya girebilirsiniz.
/vanilla odaadı
Bu komut ile istediğiniz Vanilla odasına gidebilirsiniz. Eğer Vanilla odasında değilseniz sadece bu komutu kullanarak rastgele bir Vanilla odasına girebilirsiniz.
/bootcamp odaadı
Bu komut ile istediğiniz Bootcamp odasına gidebilirsiniz. Eğer Bootcamp odasında değilseniz sadece bu komutu kullanarak rastgele bir Bootcamp odasına girebilirsiniz.
/survivor odaadı
Bu komut ile istediğiniz Survivor odasına gidebilirsiniz. Eğer Survivor odasında değilseniz sadece bu komutu kullanarak rastgele bir Survivor odasına girebilirsiniz.
/racing odaadı
Bu komut ile istediğiniz Racing odasına gidebilirsiniz. Eğer Racing odasında değilseniz sadece bu komutu kullanarak rastgele bir Racing odasına girebilirsiniz.
/defilante odaadı
Bu komut ile istediğiniz Defilante odasına gidebilirsiniz. Eğer Defilante odasında değilseniz sadece bu komutu kullanarak rastgele bir Defilante odasına girebilirsiniz.
/editor ve /editeur
Bu komut ile harita editörüne gidebilirsiniz.
/totem
Bu komut ile totem düzenleme odasına gidebilirsiniz.
/tutorial
Bu komut ile eğitim odasına gidebilirsiniz.
/module
Kullanıcılar tarafından oluşturulmuş minioyun odalarını görebilirsiniz.
/w kullanıcıadı mesaj ve /c kullanıcıadı mesaj
Oyunda ve özel mesajı açık olan kişilere bu komut ile özel mesaj gönderebilirsiniz.
/ignore kullanıcıadı ve /mute kullanıcıadı
İstediğiniz kişiyi bu komut ile engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişinin yazdıklarını tekrar açana kadar göremessiniz.
/unignore kullanıcıadı
Konuşmasını engellediğiniz kişinin bu komut ile konuşma engelini açabilirsiniz.
/silence
Bu komut ile özel mesajınızı kapatabilirsiniz. Komutu bu şekilde kullanırsanız size arkadaş listenizdeki kullanıcılar ulaşabilir. Komutu /silence* olarak kullanırsanız özel mesajınız herkese kapanacaktır. /silence sebep veya /silence* sebep komutuyla da neden özel mesajınızı kapattığınızı yazabilirsiniz.
/chat sohbetodasıadı
Bu komut ile sohbet odalarına katılabilir, sohbet odasında kullanıcılar ile konuşabilirsiniz.
/who
Bu komut ile sohbet odasında hangi kullanıcıların olduğuna bakabilirsiniz.
/profil kullanıcıadı,/profile kullanıcıadı ve /perfil kullanıcıadı
Oyunda açık olan kişilerin profillerini bu komut ile görebilirsiniz.
/friend kullanıcıadı/ami kullanıcıadı ve /amigo kullanıcıadı
Bu komut ile istediğiniz kişiyi arkadaş listenize ekleyebilirsiniz.
/title ünvannumarası/titre ünvannumarası ve /titulo ünvannumarası
Bu komut ile sizde olan ünvanları değiştirebilirsiniz. Sizde olan ünvanları görmek için sadece "/title" veya "/titre" yazmanız yeterlidir.
/ban kullanıcıadı
Bu komut ile odada bulunan kullanıcının odadan atılması için oy kullanabilirsiniz.
/report kullanıcıadı
Bu komut ile herhangi bir kullanıcıyı raporlayabilirsiniz.
/mulodrome
Bu komut ile odadaki diğer fareler ile takım oluşturarak yarış yapabilirsiniz.
/watch kullanıcıadı
Bu komut ile odada bulunan herhangi birini izleyebilirsiniz. Bu komutu kullandığınızda izlediğiniz kişi pembe diğer kişiler şeffaf olacaktır.
/info
Bu komut ile oynanan harita hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer belli bir haritanın bilgilerine ulaşmak isterseniz /info @haritakodu yazmanız yeterli.
/langue toplulukkısaltması
Bu komutu kullanarak bulunduğunuz sunucudaki yazıların dilini değiştirebilirsiniz. Örnek: İspanya sunucusunda /langue TR yazarak yazıları Türkçe yapabilirsiniz.
/pw odaşifresi
Bu komut ile kendi odanızı kilitleyebilirsiniz.


KONUMUZU OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, BİZ EKİBİMİZCE SİZLERİN OYUN HAKKINDA BİLGİ ALMASINI ARTTIRIYORUZ!
Previous
Next Post »

1 yorum:

Click here for yorum
10 Ocak 2022 13:18 ×

Transformice2.com bir transformice oyunudur. transformice, transformice 2, transformice pvp transformice hile gerek kalmadan çilek hilesi ve peynir hilesini araştırmadan. Ücretsiz peynir ve çileğe sahip olun...

Selamat Transformice 2 dapat PERTAMAX...! Silahkan antri di pom terdekat heheheh...
Balas
avatar
admin
Thanks for your comment